Hogyan működik

Hogyan működik a eXtraHirdetes.com ﴾˚˚ﺮ﴿ hirdető portál? Egyszerűen, gyorsan és olyan extra szolgáltatásokat nyújtva (ingyen, amiért mások nem keveset kérnek), ami egyedülállóvá teszi a eXtraHirdetes.com ﴾˚˚ﺮ﴿ weboldalt a hasonló témájú hirdető honlapok között.

Legfőbb célunk, hogy a hirdetése a lehető legtöbb érdeklődőhöz eljusson, hogy az a lehető legeredményesebb legyen. Úgy alakítottuk ki a honlapot, hogy a feladott hirdetése megjelenhessen a Google-ban is, hogy onnan is rátalálhassanak a hirdetésére.

Egy az extra (ingyenes) szolgáltatások közül:

A eXtraHirdetes.com ﴾˚˚ﺮ﴿ tagja a Feladás.NET Csoportnak, illetve a Feladás.NET Hirdetési Hálózatnak, ami azt jelenti, hogy az itt feladott hirdetések számos más (nem kevés) apróhirdető webhelyen automatikusan megjelennek. Természetesen, amikor lejár a hirdetése (vagy idő előtt törli azt), akkor ezekről a hirdető oldalakról is eltűnik majd a hirdetése.Mások ezért borsos összegeket kérnek vagy olyan apróhirdető oldalakon jelenítik meg a hirdetéseket, ahol a madár sem jár.

A feladás:

A hirdetés feladás egyszerű és gyors. A feladás során a rövid és érthető kis útmutatók segítségével könnyű megérteni, hogy mit is kell tenni, illetve hogyan lehet időveszteség nélkül hatékony, az érdeklődőket vonzó hirdetést feladni.
Nem szükséges regisztrálni. A feladás után a megadott email címre küldünk egy üzenetet, amiben egy megerősítő link található. Erre kattintva befejeződik az Ön dolga. (Rá kell kattintani a megerősítő linkre, enélkül nem fog megjelenni a hirdetés.)

A feladott hirdetés megerősítése után munkatársunk ellenőrzi a hirdetés tartalmát és engedélyezi a megjelenést.

Miért van szükség a megerősítésre?
A megerősítés azért szükséges, hogy megakadályozzuk azt, hogy az Ön email címével más is feladhasson hirdetést.

A megerősítést követő lépésként munkatársaink egyike ellenőrzi fogja a hirdetését.
A hirdetés elbírálása után egy e-mail-ben tájékoztatjuk majd, hogy hirdetése megfelelt-e vagy sem a Felhasználási Feltételeknek.

Miért van szükség a hirdetések ellenőrzésére?
A kisebb, a hobbi szintű apróhirdető honlapok üzemeltetőit nem érdekli az vagy nincs is lehetőségük azzal foglalkozni, hogy mit (drog, szex, fegyver, stb.) hirdetnek. Ezek a honlapok sajnos hamar megtelnek törvényt és a jó ízlést sértő hirdetésekkel. Az olvasók is elkerülik ezeket a helyeket.
A eXtraHirdetes.com ﴾˚˚ﺮ﴿ hirdető portálon, illetve a Feladás.NET Hirdetési Hálózatban csak ellenőrzött hirdetések kerülhetnek be, hogy a jövőben is visszatérjenek az ide érkező érdeklődők, látogatók.
A hirdetések ellenőrzésével is igyekszünk Önnek minőségi szolgáltatást nyújtani.

Hirdetés kezelés (hosszabbítás, törlés):

Fontos megjegyezni a hirdetés feladásakor Önnek küldött azonosító (hirdetés azonosító) és jelszót, mivel ez szükséges a hirdetés kezeléséshez.
Hirdetését a lejárat előtt küldött figyelmeztető email-ben található linkre kattintva (egy kattintással) meghosszabbíthatja, sőt a hirdetés lejárta után egy évig, szintén egy kattintással aktiválhatja (meghosszabbíthatja) a hirdetését. Ezzel időt és fáradságot takaríthat meg, ami igen fontos, ha például sok száz autó vagy ingatlan hirdetést ad fel.

Keresés

A eXtraHirdetes.com ﴾˚˚ﺮ﴿ rendelkezik egy viszonylag fejlett keresővel, amely képes nem egymás mellett álló szavakra is keresni, és a ragozott szavakon belül is megtalálja a keresett szót. A beírt keresendő kifejezéseket a kereső nem kifejezésként egyben, hanem különálló szavanként keresi meg. Az azt jelenti, hogy például, ha azokra a szavakra, hogy "Trabant", "ajtó", "Szolnok" egyszerre keres rá, akkor, ezeket a szavakat aprosok.net kereső megtalálja "Trabanthoz bontásból származó alkatrészek és az ajtók olcsón elvihetők Szolnokról" apró szövegben is!

Minden további kérdésre szívesen válaszolunk az Ügyfélszolgálat oldalon található bármely elérhetőségünkön.

Eredményes apróhirdetést kívánunk!

eXtraHirdetes.com ﴾˚˚ﺮ﴿ ügyfélszolgálat és a ˚˚ﺮ | Feladas.NET Csoport és Hirdetési Hálózat Vezetői és Munkatársai

KERESŐ

Mi ez? ---> eXtra hirdetés okosan ﴾˚˚ﺮ﴿

|   Hogyan működik az eXtraHirdetes.com ﴾˚˚ﺮ﴿?   |   Feltételek   |   Adatvédelem   |   Hirdetési ajánlat   |   Kik vagyunk?   |   Ügyfélszolgálat